Viure la vida

El temps que conta

El temps que conta
10/10/2021

Produïda per Versus Teatre i escrita i dirigida per Virgínia Sánchez, l’obra ens presenta la relació entre dos germans, l’Aitor (Òscar Jarque) i en Toni (Carlos Martinho), que després de cinc anys sense mantenir cap mena de contacte entre ells, es retroben per l’enterrament del seu pare.

“El temps que conta” neix de la necessitat de trobar un sentit a cada instant de la nostra vida, de valorar el temps que tenim per viure-la i de la importància de la nostra existència.

Durant l’hora i deu que dura l’obra descobrirem les pors i neguits de cadascun d’ells. Por al compromís, al fracàs, a estimar, a la soledat, als vincles,… Pors que finalment queden del tot resoltes dalt de l’escenari.

Tot i que el contingut de l’obra és del tot dramàtic, Virgínia Sánchez, ho porta al terreny de la comèdia.

La veritat és que la peça té gràcia i el muntatge funciona prou bé. A més a més compta amb un repartiment fantàstic ,Òscar JarqueCarlos Martinho i Virgínia Sánchez, que a més a més de posar-se a tot el públic a la butxaca, saben potenciar en tot moment el que vol transmetre l’autora.

 “El temps que conte” ens fa veure que cada minut de la nostra vida és important i que cal aprofitar-los. Que s’ha de viure la vida perquè el temps no s’atura.

Una obra profunda, positiva i divertida que ens convida a reflexionar.

← Tornar a El temps que conta

Enllaç copiat!