Actual, àcida i incisiva

El rei borni

El rei borni
01/09/2013

El Rei Borni és una peça genial, una comèdia ben travada del principi al final i amb una posada en escena per part d’uns actors que dominen el gènere i broden el seus respectius papers.

Marc Crehuet ens planteja aquesta història que porta al terreny íntim de la llar i de les relacions més pròximes el conflicte social en el qual es troba encallada la nostra societat. Per fer-ho asseu en una mateix taula un activista que li han buidat un ull i l’anti-avalots que n’és el responsable, les parelles dels quals són amigues d’infància amb ganes de reprendre de nou la relació passats els anys.

No desvetllarem aquí el desenvolupament de la trama. Però assenyalarem que hi ha lloc per a la comèdia i també pel drama; per a la rialla i per a la reflexió; que les transicions estan molt ben aconseguides; que els personatges se’ns presenten estereotipats però a mesura que avança l’obra els descobrim complexos i dinàmics; que la història dóna varis girs sorprenents que aconsegueixen mantenir la tensió fins al darrer minut.

Per actual, per àcida, per incisiva… no us deixeu perdre aquesta producció amb el segell de la Sala Flyhard.

← Tornar a El rei borni

Enllaç copiat!