Té un missatge nou: anar al teatre

Ego

21/01/2014

Marc Angelet ha escrit i dirigeix aquesta comèdia policíaco-tecnològica que farà les delícies de tots els amants del món digital i frikies varis de la informàtica.

La història: Un policia investiga la mort de varies persones que sense motiu aparent han decidit treure’s la vida. La darrera víctima tenia una petita empresa dedicada al desenvolupament d’aplicacions mòbils ubicada en un garatge del barri de Sants…. I comença el xou, per ben aviat posar-se a girar entorn a una aplicació anomenada Ego.

La Sala Flyhard és idònia per a recrear-hi aquest garatge, inspirat en les mitificades històries d’Apple i Microsoft, on es desenvolupa l’acció i, a més, la direcció ha sabut treure el màxim partit a les peculiaritats de l’espai. Fins al punt de potser posar nerviós a més d’un veí. El ritme de la comèdia és bo i els actors estan molt bé en els seus papers, si bé la hilarant interpretació que ens deixa en Xavi Francés mereixeria un apart.

Et sents perdut el dia que et deixes el mòbil a casa? Vols passar una bona estona i que t’arranquin alguna riallada? Vols veure una comèdia ben travada? Aquesta és una boníssima elecció.

← Tornar a Ego

Enllaç copiat!