Enginy, música i humor per resoldre assassinats

Detectives Martínez

Detectives Martínez
20/05/2014

Barcelona és la base central de grans còmics nacionals que han revolucionat el panorama d’humoristes (on hi regnaven els típics de “Yo tengo un amigo que… / El otro dia me pasó…”) amb propostes originals i de gran qualitat artística, que t’asseguren una dosi de riures fins reventar el llagrimal. Només cal que mirem la cartellera per trobar còmics de la talla de Godoy, Carlos Latre, Miguel Noguera o Berto Romero. Un veritable luxe!

A la llista d’aquests humoristes, ja consagrats, cal afegir JA al talentós duet musicòmic Los Martínez, que fins l’any passat van omplir el Teatreneu amb el concert teatralitzat Posavasos. Ara es reinventen per acostar-se al gènere de la comèdia musical amb Detectives Martínez, on dos detectius molt vintage, dignes de la setmana de la novel·la negra barcelonina, investigaran les morts causades per un assassí en sèrie que mata les seves víctimes amb articles de sèries de televisió.

Si heu vist la metodologia del Blossom de CSI… Oblideu-vos-en. Res a veure. Los Martínez van a la seva bola. Ells canten les sospites i teories, tot filant conegudes cançons que versionen per pervertir-les i fer-les mordaçment divertides. Investiguen per intuïció, fiant-se del seu dubtós setè sentit per a solucionar crims macabres.

Si el teu objectiu és partir-te la caixa, aquí tens el que busques. “Detectives Martínez” és un exercici de bon humor, enginyós i original, amb divertidíssimes col·laboracions de Berto Romero, Loulogio, Toni Nievas o Enzo (el veí que diu que la víctima sempre saludava). No te la perdis!

← Tornar a Detectives Martínez

Enllaç copiat!