L’obra dels compositors musicals del moment

Desde mi ventana. A través de los ojos de Pasek and Paul

Desde mi ventana. A través de los ojos de Pasek and Paul
22/05/2019

Desde mi ventana és un repàs a algunes cançons de la multipremiada parella creativa Pasek & Paul, els compositors de referència del musical més contemporani, amb permís de Lin-Manuel Miranda (Hamilton). Aquest duo, à la Rodgers & Hammerstein II, han conquerit ràpidament els gustos dels aficionats al gènere gràcies a creacions per a diversos llenguatges, com el cinema (The Greatest Showman, La la land), televisió (Smash) i, clar, teatre musical (Dear Evan Hansen, Dogfight …).

De la mà, i veu, de 6 joves talents amb experiència dilatada, excel·lentment preparats i amb una passió per l’obra d’aquests compositors que arriba a la platea, repassen cançons de diferents espectacles, incloent, és clar, la cançó que dóna nom a la proposta. Les peces es succeeixen sense transicions, sense diàlegs ni un fil que les uneixi o una història que les aculli. Desproveïts d’aquest context narratiu, l’avantatge és que ens centrem exclusivament en gaudir i apreciar les cançons, algunes molt conegudes, mentre que l’inconvenient és que acaba tenint poc de teatre, malgrat l’esforç interpretatiu del magnífic elenc. Així, vam gaudir de Marina Pastor (Hair), Jana Gómez (Casi Normales), Laura Enrech (Dirty Dancing), Dídac Flores, també al piano (Lo tuyo y lo mío), Marc Flynn (Anastasia) i Adrián Salzedo (Aladín).

El menys millor: la manca de context de cada peça, que per als menys assidus al brillant treball de Pasek & Paul pot fer passar desapercebuda alguna peça.

El millor. Les cançons són meravelloses, aquest mirar diferents vides, la vida, des d’una finestra, històries d’amor, de reafirmació, de llibertat, contemporànies amb aires clàssics.

← Tornar a Desde mi ventana. A través de los ojos de Pasek and Paul

Enllaç copiat!