Graciós però inconnex

Dani Martínez: Ya lo digo yo

Dani Martínez: Ya lo digo yo
19/05/2019

Dani Martínez, és ja un conegut còmic per aparicions a la televisió com a El club de la comèdia o Dani & Flo. La seva carrera com a còmic està consolidada després de tants anys als mitjans televisius, i ara es llança als teatres amb el seu nou monòleg: Ya lo digo yo.

Des de l’inici, Dani Martínez contagia la seva energia al públic, creant així un ambient idoni per al riure, la participació, l’aplaudiment i, fins i tot, el ball. Amb un públic entregat, el còmic repassarà temes d’actualitat com les xarxes socials o la música per aportar una visió “realista”, còmica, basada en explicitar allò “que ningú s’atreveix a dir” sobre els temps d’avui dia.

El show peca d’un caràcter massa heterogeni. Allò que s’inicia com una declaració de la veritat que ningú s’atreveix a dir, acaba per ser una miscel·lània de gags còmics que, tot i de gran valor, no tenen massa relació entre sí. D’aquesta manera, a Ya lo digo yo hi ha lloc per a cançons, balls, recursos audiovisuals, comentari d’alguns vídeos…

Dani Martínez manté al públic amb molta energia, i es deixa la pell fent tot el possible i més al show: cant, imitacions de personalitats famoses, comentari de vídeos musicals, improvisació amb el públic… L’esforç i la voluntat són notables. Tot i aquests, el fil conductor del show queda completament difuminat per la varietat dels gags còmics. Es tracta d’un show interessant, amb un còmic amb molt potencial que fa riure al públic constantment, però amb un guió que no està a l’alçada.

← Tornar a Dani Martínez: Ya lo digo yo

Enllaç copiat!