El mar a través dels sentits

Dagoll Dagom: Maremar

Dagoll Dagom: Maremar
10/11/2018

Dagoll Dagom és una companyia amb molta fama, merescuda, per la qualitat dels seus espectacles, Maremar té el seu segell i és increïblement bonic.

Comença amb un ritme i intensitat menor, plantejant diferents escenes de la història de Pèricles, però al llarg que avança l’obra va pujant fins a acabar en una cúspide preciosa on surts de la sala realment remogut pel que acabes de veure, i això és la bellesa del teatre.

Un musical molt bonic, amb pràcticament totes les cançons a capela o acompanyades de percussió, amb unes harmonies palpitants, unides a una coreografia impressionant al ritme d’aquesta percussió i d’un violoncel tocat per un dels actors és el que dota a aquest muntatge d’espectacularitat en sentir la força del mar, o la dura lluita de les persones amb els moviments dels actors.

A través de la història del príncep Pèricles i la seva filla Marina, de Shakespeare, s’endinsen en el drama actual dels refugiats, derivant una emotiva unió d’ambdues històries. Resulta espectacular i escruixidor veure aquesta connexió entre un relat clàssic escrit tants anys enrere amb l’actualitat, amb la situació en la qual es troben milions de persones avui arreu del món.

La bellesa de sentir-se remogut i impressionat per un espectacle és la grandesa i el poder de les arts escèniques, i la reflexió després de viure Maremar està garantida. “A un lloc tan bonic com el mar, només hi haurien de passar coses boniques”

← Tornar a Dagoll Dagom: Maremar

Enllaç copiat!