Amor maternal

Conversaciones con mamá

Conversaciones con mamá
23/10/2014

No he tingut el gust de veure anteriorment aquesta pel·lícula de Santiago Carlos Oves, així que anava “verge” a l’obra. Per tant, no puc comparar tots dos textos… però, els diàlegs, em van semblar molt emotius i inteligents: Tracten el cas personal d’una família que pateix en primera persona la recessió econòmica d’aquest país… sense caure en tòpics ni vulgaritats.

Una obra intimista, interpretada solsament per dos artistes consagrats: María GalianaJuan Echanove (actors de la serie Cuéntame como pasó). Són esplèndids! Es nota la complicitat entre tots dos i, tot i ser una obra de text i tractar un tema tant delicat avui en dia per a tots els espanyols, els dos protagonistes aconsegueixen formar una perfecte sintonia amb el públic. Entre ells es desprèn afecte i l’obra es fa curta (una hora i trenta minuts d’emocions a flor de pell). Gran vincle entre mare i fill, a mesura que transcorre l’obra tots dos personatges s’apropen i s’entenen.

La posta a escena, a més, és espectacular. Un sol espai, desenfadat i molt acurat. Conversaciones con mamá et transporta al caliu d’una casa i et demostra que es pot omplir el teatre sense grans escenografies,  tan sols cal mostrar la sala d’estar i la cuina d’una casa atrotinada i amb mobles “vintage”.

En definitiva, no us podeu perdre aquests dos monstres de la interpretació, un gran còctel explosiu i totalment conmovedors. Sortireu encantats!

← Tornar a Conversaciones con mamá

Enllaç copiat!