La màgia del Cirque du Soleil

Cirque du Soleil: Alegría

A partir de 48,00€
Comprar Entrades
Cirque du Soleil: Alegría → Carpa Blanca Cirque du Soleil
25/03/2024 - Carpa Blanca Cirque du Soleil

Alegría” és l’espectacle més popular del Cirque du Soleil estrenat el 1994 sota la direcció de Franco Dragone. Ara, l’espectacle se situa a la Carpa Blanca que la companyia ha instal·lat a l’Hospitalet de Llobregat.

Una vegada més, el Cirque du Soleil aconsegueix l’impossible en possible. El públic és testimoni d’unes acrobàcies i números artístics espectaculars. Resulta inspirador el talent i l’esforç que durant mesos els artistes han dedicat per ser capaços de poder dur a terme un espectacle tan impressionant. La música en directe i la composició musical de René Dupéré aporten l’atmosfera de màgia i emoció tan característica i imprescindible del Cirque du Soleil. Entre número i número apareixen dos pallassos entranyables que omplen de riures tota la platea i segueixen el fil conductor de la narrativa.

Com en tots els espectacles d’aquesta companyia, hi ha una història que ens explica el conflicte entre l’ordre establert i un nou moviment que anhela l’esperança i el rejoveniment del règim. De fet, hi ha una clara contraposició entre l’estètica barroca de decadencia i hornamentació de Dominique Lemieux i la partitura musical de la nova era de René Dupéré.

Un cop més, el Cirque du Soleil ens deixa sense paraules. Absolutament, tots els elements que configuren aquest espectacle tan complex estan a un nivell altíssim de professionalitat: caracterització, vestuari, música, il·luminació, escenografia, etc. Si teniu l’oportunitat, aneu-hi per viure dues hores d’emoció i meravella constant.

← Tornar a Cirque du Soleil: Alegría