Tarda de teatre amb nens

Magatzem d'Ars: Els tres porquets

A partir de 11,00€
Comprar Entrades
Magatzem d’Ars: Els tres porquets → Sala Ars
17/12/2018

Els tres porquets és un conte tradicional del segle XIX molt conegut per tots els nens . De fet vaig triar aquest musical perquè  el conte dels tres porquets va ser el preferit de la meva neboda durant molt de temps.

Les nostres valoracions:

Pot ser per mi no ha estat dels millors muntatges infantils que es poden veure actualment , però com era perquè gaudissin els meus nebots, els he preguntat a ells, què els ha semblat. A l’Àneu (8 anys) no li ha entusiasmat gaire, està en aquell punt d’incredulitat i de seguida es va adonar que la mare i el llop eren la mateixa persona. En canvi al meu nebot, en Roc ( 4 anys) li va encantar.

Els va sorprendre que hi haguessin músics en directe, els focus penjats del sostre, els canvis de llums, el vestuari, com estava col·locat el públic (a quatre bandes) i que els personatges entressin i sortissin per totes bandes.

També cal valorar el missatge que els va transmetre, com ser ordenats, treballadors, enginyosos i generosos.

Per cert , un altre cosa que els va fer gràcia, en aquest cas a la meva neboda, és que al final es va poder fer una foto amb alguns dels personatges que surten al conte.

Penso que“Els tres porquets” és un musical recomanat per a nens de 3 a 5 anys.

La valoració és la de l’Àneu i en Roc és de ***/****

← Tornar a Magatzem d'Ars: Els tres porquets