Todos a sus puestos, ¡y a toda máquina!

Cabaret Victoria

Cabaret Victoria
14/03/2016

Cabaret Victoria és un espectacle entre cabaret, revista teatral i vodevil, en definitiva, un d’aquells espectacles que en diem “divertimento” pel seu estil desenfadat i alegre.

Divendres a la nit vam poder viatjar en el temps a la Sala Fènix. Ens vam retrobar amb grans personatges de la literatura fantàstica de S.XIX, com Allan Poe, Tesla, Baudelaire, Honoré de Balzac, Hoffman, Gogol, Rimbaud i Julio Verne. Un viatge en el temps, amb música en directe al piano, sota la direcció del polifacètic artista Pere Cabaret.

Un viatge molt especial, ple de curiosos personatges, com el pirata Titania (Judit Alarcón), el pirata (Iván Giménez), una estranya nina-autòmata (Elena Visus), el maquiavèl·lic Monsieur Ídem al piano (Pere Cabaret), la increïble veu de la Winnie Houston del Raval (Ayleda Puerto), el Capitano Spavento (Felipe Cabezas) i la participació de la seva filla Àgata Cabezas.

Si el que voleu és desconnectar, viatjar en el temps, passar-ho bé i gaudir d’una nit diferent, ja sabeu, acosteu-vos al Cabaret Victòria i entreu dins la nau comandada pel Capitano Spavento. Això si, vigileu amb la seva tripulació, que de vegades “no hi són del tot”.

Deixeu-vos sorprendre per un espectacle on es barreja el teatre gestual amb les màscares, cançons, ombres i manipulació d’objectes.

Seieu, relaxeu-vos i gaudiu… “La aventura va ha empezar, marineros a remar, ¡al abordaje, sin equipaje!”

← Tornar a Cabaret Victoria

Enllaç copiat!