Cabaret autèntic, romàntic i vintage

Cabaret Victoria

Cabaret Victoria
18/02/2014

La Sala Fènix és un bitxo raro entre les sales de teatre de Barcelona. Són autèntics, presenten propostes carregades d’ànima i la seva passió pel teatre de màscares, les titelles i el teatre gestual impregna tot el que programen. Fins i tot un cabaret.

Quina sorpresa, el Cabaret Victoria!  És un espectacle de varietats, però no esperis veure-hi vedettes a l’ús, lluentons ni mamelles. Tampoc hi trobaràs la Merche Mar o la Terremoto de Alcorcón (tanto monta…), sino criatures d’inspiració retrofuturista, interpretats actors generosos que posen tota la seva energia, talent i passió sobre l’escenari. Capitaneja la troupe Felipe Cabezas, que exerceix de mestre de cerimònies d’aquesta perla de la cartellera, ideal per a tots els nostàlgics i romàntics del vintage, i per a tots els qui busquin quelcom diferent al que el teatre barceloní ens té acostumats.

La música en directe (composada pel pianista i co-director Pere Cabaret) dóna el plus de qualitat a tot l’espectacle.

A mi em va fascinar. Em van fer salpar “al abordaje, sin equipaje”… Així que només et puc dir: ves-hi. Potser tu també quedes atrapat pel magnetisme de la Fènix.

 

← Tornar a Cabaret Victoria

Enllaç copiat!