No els calen paraules

Be God Is

Be God Is
29/06/2016

Voleu passar-vos-ho bé?, correu a comprar entrades per l’espectacle “Be god is” o “Bigotis” .Us asseguro que us ho passareu molt bé i no podreu parar de riure.

La veritat és que feia molt de temps que l’hi anava al darrera, però per qüestió d’horaris no hi havia manera. Ahir finalment vaig poder gaudir d’aquest divertidíssim espectacle.

 

“Be god is” és un espectacle sense paraules, una barreja entre cabaret, circ, mim, comèdia i show musical.

Es tracta d’un d’aquells espectacles que en diem “divertimento”, però d’un nivell altíssim.

 

Un excel·lent i insuperable Oriol Pla, em va deixar amb la boca oberta. Amb un ritme trepidant, fa una demostració de domini físic corporal espectacular, brutal i realment esgotador. El seu cos sembla està hipnotitzat per la música, el seu moviment és precís i mil·limetrat. Realment és esgotador el que arriba a fer aquest home dalt de l’escenari.

Dos músics excepcionals acompanyen a l’Oriol Pla .En Marc Sastre a la guitarra i en Blai Juanet al saxo i calaix, posen la part musical de l’espectacle, fent la banda sonora i els efectes de so de les totes les escenes.

 

“Be God Is” és un d’aquells espectacles imprescindibles que no s’hauria de perdre ningú. Recomanable per a un ventall molt ampli de públic.

Teniu de temps fins demà. Feu-me cas i correu a comprar les entrades.

Jo ja us he avisat :)

← Tornar a Be God Is

Enllaç copiat!