Es Babet un meravellós indret…

Babet, cuina a tres veus

Babet, cuina a tres veus
09/02/2014

El passat divendres dia 7 de Febrer vaig tenir l’honor d’anar a la re-estrena de l’obra Babet, cuina a tres veus al Versus Teatre. Per posar-vos en situació… la funció transcorre en un petit restaurant d’èxit on s’hi “canten” receptes molt peculiars: Per exemple, ¿Com s’elabora la confiança? ¿I la venjança?. Doncs a Babet ho pots descobrir de la mà de la companyia Les Cot (l’Anna Ponces, la Maria Viñas i l’Elia Corral).

Personalment crec que la idea de Babet és molt original i diferent al que estem acostumats a veure avui en dia en les altres obres musicals. Aquí no veurem com una parella s’enamora, no veurem grans escenografies (tot transcorre a la cuina de Babet), ni hi haurà una cançó final de “vivieron felices y comieron perdices” però si que farem un viatge a travès de totes les emocions que es poden viure quan tres amigues es retroben desprès de deu anys en un “meravellós indret” com és la cuina de Babet. Ens emocionarem quan recorden el passat, com van descobrint secrets que fins ara estaven amagats, com es “caguen” amb en Xavi… (l’anterior propietari de Babet i el motiu per el qual es reuneixen les tres amigues de nou: la seva mort).

Us recomano Babet perquè es un “bombonet” teatral que val molt la pena veure’l en directe i, a més, les tres actrius canten genial. No coneixia anteriorment a Les Cot però ara que les he vist en directe crec que totes tres juntes tenen molta força (juntament amb l’acompanyament a piano de l’Óscar Peñarroya) i creen un “menú” perfecte amb la posada en escena de Babet. A més, fins i tot, al final de la funció podreu tastar el plat estrella de Babet (i està molt bo!).

← Tornar a Babet, cuina a tres veus

Enllaç copiat!