Auténtica

Auténtica

Auténtica
18/12/2017

L’actriu vilanovina Nur Aiza està representant al teatre Porta 4 l’obra “Autèntica”, una idea escrita i protagonitzada per ella mateixa.

Nur Aiza és Mari Carmen, la protagonista d’aquesta història.

Mari Carmen és “Auténtica”.

“Autèntica” és una peça de teatre per a una sola actriu, un monòleg en forma de comèdia amb un rere fons dramàtic, una història de superació, la lluita constant d’una dona per aconseguir el seu somni. És caure i tornar-se a aixecar. És ser realment el que sembla o el que es diu que és.

“Auténtica” és preguntar-se en un moment de la vida qui som realment i que volem ser. És reflexionar sobre l’autenticitat de nosaltres mateixos. És renunciar o seguir endavant malgrat  que les nostres decisions siguin o no les correctes.

La vida de Mari Carmen no és fàcil , ella lluita per ser actriu, somia en arribar a fer realitat els seus somnis. No te sort . Després d’un i un altre fracàs creix el seu desencís respecte a la feina . Sense quasi ni adonar-se renuncia a si mateixa i comença a deixar de ser ella.

Però unes trucades de telèfon faran que reflexioni i s’enfronti a sí mateixa. Es comença a preguntar en quin moment va canviar la seva vida;  quin futur li espera si escull el camí que està a punt de seguir, i en quin moment va deixar de ser ella mateixa.

S’escolta . Es desconeix.

És això el que realment vol?

“Auténtica” és una reflexió sobre l’autenticitat, és a dir, sobre la distància que hi ha entre la persona que voldríem ser i la que som.

Qui sóc realment?  és una pregunta que m’he fet moltíssimes vegades . Són tantes les coses a las que he hagut de renunciar al llarg de la meva vida, que desconec qui és l’autèntica jo. Sóc qui en realitat aparento?. Sóc autèntica? o tan sols sóc una realitat aparent degut a les circumstancies de la vida…

 

***1/2

 

← Tornar a Auténtica

Enllaç copiat!