La genialitat elevada al quadrat

Artinaturals, nits de màgia

Artinaturals, nits de màgia
22/06/2018

Tornem a la sala Versus Glòries a gaudir d’un altre espectacle de màgia d’a prop dins el cicle ARTINATURALS.

És el torn de Mario López, un jove mag nascut a Jaén que em va sorprendre tant pel seu peculiar humor entre tímid, despreocupat i bohemi, com per la seva originalitat alhora de desenvolupar i mostrar els seus trucs de màgia. Una màgia que podríem classificar com màgia d’investigació.

Per ell la màgia és el seu medi d’expressió, la manera de transmetre com veu el món, la  manera de mostrar, en forma d’il·lusió, el que pensa sobre temes que l’importen.

Tot i que la seva especialitat i originalitat és la màgia amb cigarrets (cigarrets que apareixen i desapareixen, cigarrets impossibles de fumar), també us sorprendreu amb alguns “clàssics transformats” com el de les monedes al got, algun que altre joc de cartes, l’aparició i desaparició d’objectes, i algun que altre número de mim amb objectes que no existeixen.

Però…tot i que el Mario López és, sense cap mena de dubte, un mag únic, original i excepcional, no li he donat la màxima puntuació, perquè penso que ha dedicat gran part del temps en mostrar-nos la seva cara còmica, que en mostrar la seva gran habilitat com a il·lusionista, que és el que en realitat vol i espera l’espectador que va a veure un espectacle de màgia.

Resumint, m’ha faltat màgia.

Tot i així, s’ha de reconèixer que la seva genialitat és indiscutible.

← Tornar a Artinaturals, nits de màgia

Enllaç copiat!