Joaquín Matas. Màgia en estat pur.

Artinaturals, nits de màgia

Artinaturals, nits de màgia
14/06/2018

Ahir vaig anar al Versus Glòries a veure el nou espectacle de màgia programat dins el cicle Artinaturals.

És el torn de Joaquín Matas, un mag especialitzat en màgia d’a prop i participativa, que ens va deixar, literalment, a tot el públic amb la boca oberta i els ulls com a taronges.

Feu-me cas i aneu de seguida a comprar les entrades!!! Si us plau. No us ho perdeu!!! Brutal!!! En Lluís i jo encara estem flipant . Va ser increïble!!!, sorprenent !!!  De veritat, aquest home és un crack. Insisteixo, no us ho podeu perdre!!!

És la primera vegada que surto d’un espectacle de màgia convençuda de que, el que he vist és màgia de veritat.

Si aneu, veureu un espectacle de màgia de nivell. Màgia en estat pur.

Si no hi aneu, us estareu perdent l’oportunitat de veure a un dels millors il·lusionistes, especialitzat en cartomàgia, d’aquest país.

Insisteixo, flipareu des del primer minut, i seguireu flipant fins hi tot a l’endemà.

 

Joaquín Matas va descobrir la màgia als set anys, quan va veure en un programa de televisió a Juan Tamariz. Als 15 anys s’hi va començar a dedicar professionalment. El seu referent Gabi Pareras.

La seva màgia és de proximitat, participativa, desenfadada i amb una gran dosis d’humor. La seva especialitat és la cartomàgia d’alt nivell, però també té un gran domini en el mental·lisme. Joaquín Matas és un gran comunicador, un home amb molt de talent i un apassionat de la seva feina. No cal dir que tècnicament és un crack.

Els seus números són fruit de la seva admiració als grans mestres de l’il·lusionisme com Pepe Carroll, Juan Tamariz, Robert Houdin, Arturo de Ascanio, Juan Esteban Varela, Ramón Rioboó, Hofzinser,…

En el seu espectacle podreu veure davant dels vostres ulls, com un bitllet de 20 euros es converteix en un de 500, con una corda es duplica, s’allarga o es transforma una corda circular, gomes elàstiques que s’enllacen i es transformen en figures, monedes que apareixen i desapareixen, pilotes, fruites, mocadors…

Al·lucinareu amb jocs com el de la ranita, el doble triunfo, el cuarteto hipnótico, la assemblea de ases a la copa, el joc de màgia més antic del món : el dels cubilets metàl·lics d’Egipte,…i un munt de trucs més, que insisteixo, no donareu crèdit al que esteu veient.

Ha estat un plaer participar en alguns dels seus trucs.

El temps passa volant. Jo em vaig quedar amb ganes de més.

 

Teniu fins diumenge!!!

← Tornar a Artinaturals, nits de màgia

Enllaç copiat!