Riure “a full”

Alberto Casado y Rober Bodegas: Pantomima Full

Alberto Casado y Rober Bodegas: Pantomima Full
15/04/2019

Alberto Casado i Rober Bodegas formen un duo còmic conegut com Pantomima Full que ha tingut un èxit rotund amb aparicions a televisió (La Resistencia o Comedy Central) i al seu propi canal d’Instagram i YouTube, amb els seus curts però molt graciosos sketches.

En aquest show de Pantomima Full, assistim a una continuació dels sketches als que ens tenen acostumats el duet còmic (de fet, alguns dels més cèlebres es reprodueixen mentre el públic s’acomoda dins la sala). Per aquest motiu, el públic podrà veure ampliats algunes de les seves crítiques més exitoses, com són les ventes per “Wallapop” o el fenòmen dels “runners”. Tot i això, Rober Bodegas i Alberto Casado també presenten gags còmics no vistos anteriorment als seus sketches, com aquells que parlen sobre els mags i la màgia o la crítica al positivisme irracional que està tan de moda.

El duet còmic funciona a la perfecció, i la química i el ritme còmic està controlat a la perfecció per aquests dos grans humoristes, consagrats ja després de tants anys d’ofici. Per això, el públic esclata a riure en moments destacats, però manté sempre un somriure al llarg del show. L’humor del duet és cítric, salvatge i modern, però no per això menys valuós: es tracta d’una extensió d’allò al que ens tenen acostumats Alberto Casado y Rober Bodegas (aquest cop sense comentaris desafortunats, com aquells que van implicar-li una polèmica fa un temps).

Es tracta, en síntesi, d’un show còmic d’alt nivell, amb una estructura basada en un “Top de coses que fan ràbia” gràcies al qual elaboren un llistat d’aquells aspectes de la societat actual que són il·lògics i que critiquen des de l’humor. L’humor de Pantomima Full es, en aquest show, molt exitós pels seus fans, que riuen sense parar al veure’ls en acció i desenvolupant àmpliament els seus gags més coneguts. No per això es tracta d’un humor tancat a la seva base de fans, sinó que es tracta d’una comèdia elaborada que fa riure a tot tipus de públic. El show és un èxit rotund, i així ho demostra el seu èxit per tota Espanya i les ovacions al final de cada espectacle.

← Tornar a Alberto Casado y Rober Bodegas: Pantomima Full

Enllaç copiat!