L’amistat

A taula!

A taula!
03/12/2018

“A Taula!” és un espectacle de la companyia Peus de Porc, dirigit per Jordi Farrés, guardonat amb el Premi Amigos de Titeremurcia 2015 i Premi Feten 2015 al millor espectacle de titelles.

“A Taula!” és un espectacle de titelles i escenografia articulada destinat al públic infantil.

La tècnica utilitzada per Xesco Quadras (titellaire de l’espectacle) és la de la manipulació a la vista del públic de titelles sobre taula, però amb una particularitat, la de combinar els seus coneixements d’enginyeria amb el món dels titelles.

És un espectacle ple de sorpreses. L’escenografia pren vida davant dels ulls incrèduls dels nens. La xemeneia canta, la nevera canta, el forn canta i fins hi tot l’olla canta. Tot el muntatge pren vida, la llar de foc s’encén, els somnis apareixen reflectits en una pantalla. L’efecte és impactant i aconsegueix que els nens estiguin atents durant tot l’espectacle. Hi ha canvis d’escena, cançons (inspirades en algunes cançons de Tom Waits), diferents estils de titelles, l’aparició de personatges d’altres contes, …

L’espectacle explica la història d’amistat entre un ogre i un nen, dos personatges a simple vista antagònics.

Vaig anar amb als meus nebots de 7 i 4 anys. Us puc assegurar que no es van perdre detall. A la sortida els hi vaig fer un munt de preguntes relacionades amb l’espectacle. Estic contenta perquè sense saber-ho havien entès el missatge que hi ha al darrera. Van entendre que les aparences enganyen, que abans de jutjar hem de conèixer, que s’ha de saber compartir i estimar, que s’ha de ser prudent, humil i generós. Ah!!! i que encara que no els agradi les verdures, se n’han de menjar.

La seva valoració va ser que els havia agradat molt.

M’han demanat de tornar un altre dia. No creieu que això és un bon senyal?

← Tornar a A taula!

Enllaç copiat!