Patates de sabors, taquilles, cabarets i tuguris – Amb Patri Mendoza i Marta Bernal – ELS IMPRESCINDIBLES de Teatre Barcelona #06

A l’últim episodi de la temporada parlem de patates de sabors, equips formats per dones, la frontera entre l’alternatiu i el mainstream, vedets contra monologuistes, pallasses, el difícil moment de separar-se de la parella i repartir els llibres i els discos comprats a mitges. Ho fem amb dues artistes que també han passat per les taquilles d’un teatre: Patrícia Mendoza i Marta Bernal. Aprofitem per homenatjar l’ofici de taquillera i xerrar de les anècdotes més divertides viscudes a una taquilla.

També descobrim la vida nocturna a Barcelona quan la Patrícia Mendoza punxava a Nitsa de la Sala Apolo i la companyia La Peleona la primera companyia que va tenir: Expreso Teatro amb Anna Alarcón i l’Alícia Gorina. També descobrim la filosofia de Las Glorias Cabareteras: el sit down comedy. La Marta ens explica quan les van intentar tirar a una piscina a Sevilla, i Patri quan van actuar per un poble que basava la seva economia en el cultiu il·legal de marihuana. Coneixem com es va crear la Sala Atrium de Barcelona i com van poder fugir de les flames durant els disturbis per les manifestacions després de la sentència pels judicis de l’1O.

Les convidades recomanen:

ENNLLAÇ:

Els imprescindibles del Grec és un podcast pel Grec Festival de Barcelona produït per TeatreBarcelona.com, conduït i dirigit per Rubén Garcia i l’Andreu Rami, a cabina la Núria Ferré i Jordi Bartomeus, a les veus dels separadors, Núria Deulofeu.

Ens tornem a veure al setembre!

Enllaç copiat!