Noves Escenes a la Pedrera 2018

Temàtiques universals des d’una mirada particular.

La Pedrera es torna a convertir en un punt de trobada de les arts escèniques contemporànies a través de propostes que barregen el moviment, la música, la paraula, el vídeo o els objectes.

Noves escenes és un cicle que mostra la vitalitat i la diversitat de l’escena teatral contemporània. Enguany la Fundació Catalunya La Pedrera, en la seva aposta per donar suport a la creativitat i fomentar el talent, presenta dues estrenes absolutes, produint-ne la seva creació, i dues peces de joves creadors emergents, que han obtingut reconeixement de públic i crítica, en els suggeridors espais de La Pedrera.

Una oportunitat imprescindible de gaudir de la creació contemporània que, per ser un esdeveniment en viu i d’utilitzar un canal directe i presencial amb l’espectador, possiblement sigui l’art amb més possibilitats d’incidència i amb més capacitat transformadora.

Així doncs, després de sis temporades d’èxit, la Fundació Catalunya La Pedrera vol tornar a donar protagonisme absolut a l’artista escènic perquè és un agent amb el potencial i la capacitat de generar propostes que aporten valors transformadors, emocionals, crítics, estètics i espirituals a la societat.

Assessorament artístic: Jordi Fondevila