Tot el que necessites per anar al teatre

Mostra d’Igualada

*La Mostra Igualada queda anul·lada degut a les mesures preses en relació al coronavirus. 

La 31a Mostra Igualada, fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya, tindrà lloc del 26 al 29 de març de 2020 i estrenarà direcció artística a càrrec de Ramon Giné.

Mostra Igualada és el gran aparador dels millors espectacles per a públic infantil i jove, que aplega milers d’espectadors cada any oferint una programació rica en formats, gèneres i estils amb espectacles per a infants a partir de 0 anys, joves i públic familiar.

La 31a edició de la Mostra Igualada comptarà amb propostes de companyies que aposten per la innovació i per experimentar fora del seu espai de confort, amb l’objectiu de donar circuit i visibilitat a les propostes de risc amb qualitat. També s’hi podran veure els treballs de companyies emergents que surten al terreny de joc apostant pel teatre per a tots els públics, així com companyies multidisciplinars. Tampoc hi faltaran aquelles companyies veteranes i amb llarga trajectòria en el teatre per a tots els públics.
Pel que fa al contingut dels espectacles, són diverses les temàtiques que s’abordaran. El qüestionament dels cànons de bellesa imposats, el feminisme, la diversitat, la crítica social, les històries de joves desencantats amb la vida o de personatges silenciats, són alguns dels relats.

Pots consultar tota la seva programació aquí