23a. Mostra de Teatre de Barcelona

La Mostra de Teatre de Barcelona és un projecte de promoció i difusió teatral que arriba enguany a la 23ª edició. Al llarg dels darrers anys s’ha consolidat com un espai indiscutible de promoció dels autors, actors i directors novells, oferint projecció professional a les propostes seleccionades, i facilitant contactes i sinergies entre diversos estaments del sector de les arts escèniques.

Es va iniciar l’any 1995, amb Empar López (Actriu catalana) com ànima del projecte, i organitzada per Artípolis Associació Cultural. La Mostra va néixer amb diversos objectius: l’acostament de la col·lectivitat al teatre; la promoció d’espectacles de petit format i també d’autors, actors i directors novells, donant-los una via d’accés a les sales teatrals comercials de Barcelona; la creació de nous textos teatrals; la implicació de les Institucions en la promoció de joves valors i, en resum, el foment de l’activitat artística i teatral.

La mostra té lloc al Teatre del Raval, i les obres seleccionades en l’edició d’enguany son le següents:

Debarius World, Resposta a cartes impertinents, Aniversari, Patró, La alegria està ací dins, Only love can hurt like this, Solo creo en el fuego i Tramuntana.