Festival OUI! 3e Festival de T(h)eatre en francès de Barcelona

Després d’estrenar-se amb èxit durant el 2017, i celebrar la seva segona edició el 2018 arriba la tercera edició del Festival OUI! Festival de T(h)eatre en francès de Barcelona que es realitzarà de l’5 al 17 de febrer. Aquesta vegada els espais de la ciutat de Barcelona que l’acolliran seràn: l’Institut del Teatre, l’Institut Français, Dau al Sec, i la Fàbrica de creació Fabra i Coats.

Enguany comptarà en la seva programació amb dues estrenes en exclusiva: Pas pleurer d’Anne Monfort i Désaxé de l’autor novell Hakim Djaziri.
Completa la programació de la tercera edició del festival cinc espectacles més en francès d’autors contemporanis inèdits a Espanya.

Tots els muntatges aniran acompanyats de sobretítols en castellà, i la majoria d’autors assistiran a l’estrena de les funcions.

A més la mostra de teatre francòfon completarà la seva programació amb activitats paral·leles com: lectures dramatitzades, taules rodones, tallers d’escriptura i projeccions de pel·lícules relacionades amb el teatre, així com un concurs a la millor crítica teatral.