Festival nunOFF 2019

El nunOff, Festival de Creació Emergent de Barcelona, arribarà aquest any a la seva onzena edició amb disset espectacles de nous creadors en els camps de la música, el teatre, la dansa i la màgia. Organitzat per nunArt, la iniciativa té lloc del 8 al 13 de juliol al claustre de l’Oratori de Sant Felip Neri, a la Vila de Gràcia de Barcelona. L’objectiu és mostrar la vitalitat de la creació emergent de la capital catalana i obrir un espai de convivència entre disciplines, aprofitant un recinte a l’aire lliure que facilita una gran proximitat entre públic i artistes, afavorint una experiència cultural íntima i potent al mateix temps.

EL PROGRAMA: 

En el terreny musical, el solsoní Eduard Gener presentarà el seu tercer disc en solitari “Vitamina D”. Magalí Sare, la veu que ha acompanyat darrerament la Clara Peya, presentarà el seu projecte “Cançons d’amor i dimonis”, acompanyada de 3 instruments de corda. El festival comptarà també amb Bru Ferri, el jove talent barceloní que presenta la seva nova formació OUTKID, amb el batería Rodrigo Hernández. La banda Pësh presentarà el seu segon disc “Too many Universes but mine” i, finalment, l’Elena Tarrats i el Marc Vilajuana ens porten el seu singular dúo “Lico y Pery”.

Una de les propostes teatrals més esperades del festival és l’estrena de l’obra “Partícules Paral·leles”, de la companyia The Amateurs, que es podrà veure divendres dia 12, després de l’espectacle de dansa “Voyager” de Laura Vilar. També en el terreny teatral, comptarem amb “La Frontera”, d’Asier Heredia, peça guanyadora del cicle de teatre “Al Forat”, celebrat aquesta temporada.

La proposta híbrida entre música i teatre vindrà a càrrec de la companyia Teatro D’Açucar, amb l’espectacle “La Isla Flotante”. També en el terreny de la dansa, el festival comptarà amb el ballarí i creador Nacho Cárcaba i el seu solo [tiempo]. La Banda Street Groove estrenarà el seu espectacle “Ritme al Carrer”, mentre que la companyia Us Back in Town ens proposarà un espectacle que barreja dansa i música electrònica: El duet format per Marc Fernández & Matias Krüger ens portarà la peça ÍOR, i l’Arnau Cazes ens deixarà bocabadats amb mitja hora de moments impossibles del seu espectacle de màgia. L’equip nunArt també es reserva una petita sorpresa per l’espectacle inaugural, que tindrà lloc el dilluns 8 de juliol.