Festival IF Barcelona 2019

El Festival IF Barcelona, la biennal de teatre visual, de figures i titelles de Catalunya es celebra aquest 2019 entre els dies 6 i 17 de novembre. 

Sota el títol ‘Figura i cos‘, el festival ha explorat al llarg dels darrers dos anys (2018-2019) el cos humà i les seves presentacions escèniques com a protagonista.

Els anys parells, el festival s’estructura al voltant d’una sèrie de residències de creació i laboratoris de recerca, i els anys senars, com enguany, es dediquen a l’exhibició dels projectes que han estat en residència, així com a mostrar el treball de companyies nacionals i internacionals.

Les activitats i espectacles del festival tindran lloc enguany en diversos espais de la ciutat de Barcelona com l’Institut del Teatre, la Sala Hiroshima, el Centre d’Arts Santa Mònica, l’Antic Teatre i a altres ciutats de Catalunya com Sabadell (L’Estruch – Fàbrica de Creació de les Arts en Viu) i Santa Coloma de Gramenet (Teatre Josep Maria de Sagarra, Auditori Can Roig i Torres i Can Sisteré – Centre d’Art Contemporani).