Tot el que necessites per anar al teatre

Dues monges han incomplert les normes de la germanor i han descobert alguna cosa inesperada que no les deixarà indiferents.


Valoració espectadors
 • Neus Mònico Fernández

  28/novembre/2014

  Dissabte vam assistir al Restaurant “El Chaflán” a veure dos propostes de Micro cultura, un nou espai on a part de poder menjar i veure alguna cosa, en les sales que hi ha en el pis de baix es representen obres de petit format d’una duració de 15 minuts on tens els actors a tocar.
  Nosaltres vam comprar el Pack oferta: dos espectacles + una consumició
  Sona la campaneta, baixem al pis de baix, entrem a la sala 1 i comença l’espectacle !!!
  En aquesta ocasió les dues obres que vàrem veure van ser “Yo le vi” i “Informativos”.
  És cert que ens vam riure amb “Yo le vi”, que les dues actrius s’esforcen en les seves actuacions i que el tema no estava del tot malament, però malauradament ens va semblar bastant fluixeta. Segur que amb més assaig la cosa millora molt.
  Us recomanem d’anar-hi, prendre alguna cosa i gaudir de l’espectacle.
  Properes actuacions:
  Dijous 4, Divendres 5, Dissabte 6 de Desembre de 19:00h-21:00h

  01/12/2014
 • Es DIVERTIDÍSIMA!! Son dos monjas muy cañeras que te hacen pasar un buen rato. Muy buena forma de interactuar con el público y hacerlo sentir uno más en su aventura. Muy recomendable.

  25/03/2014
 • una micro para morirse de la risa!! La recomiendo 100%!! La monjas estan de lo mas autenticas y graciosas, y el guion la verdad es que esta genial!! asi que super super recomendable!!

  25/03/2014
 • Es una obra 100% recomendable que nos os podéis perder, en un formato muy cercano donde se puede sentir muy de cerca a las actrices, acompañadas de un humor que no dejará indiferente.

  10/03/2014
 • Una micro obra genial en todos los sentidos!! muy divertida ideal para pasar un buen rato la recomiendo a todos!!

  10/03/2014
 • Me gusto mucho, muy original, me encanto la actuación y las canciones! Esta súper súper chevere!!!! Tengo las canciones todos los días en mi cabeza lalalalalaaaaa

  10/03/2014
 • Una pieza divertida e inteligente, donde destaca por encima del conjunto la interpretación de ambas protagonistas. Sin duda indispensable para aquellos que acudan a Miniteatres. ¡Muy recomendada!

  10/03/2014