Tot el que necessites per anar al teatre

Valentina

Valentina és una història amb olor a pizza sobre l’alegria de viure. En aquest nou espectacle, Forani teatre proposa una posada en escena molt visual, on els titellaires esdevenen, juntament amb els titelles, protagonistes d’un espectacle sonbre com aprendre a confiar en un mateix i ens els altres i a fer les coses amb alegria.

SINOPSI

Benvenuto alla Pizzeria Allegretto! Valentina, una nena somniadora i una mica trapella, ajuda el pare a la cuina de la pizzeria familiar i ho fa de mala gana. No suporta les ordres del pare, crida, s’enfada i tot li surt al revés. Per ella, la cuina és un autèntic infern! Sorprenentment, però, la seva vida farà un gir inesperat i aprendrà de la màgia i la poesia de la natura. A partir d’aquí tot canviarà… Una divertida història amb olor de pizza on veurem com Valentina descobreix l’alegria de viure

Video
Fotos

Valoració espectadors
  • Vi la obra en Tantarantana con unos amigos y los niños.
    Me encantó la escenografía, los títeres y el trabajo de los actores. Se convierten en personajes, más que unos simples manipuladores de títeres. El espectáculo está lleno de detalles y pequeñas sorpresas que seducen a pequeños y mayores. Todos lo pasamos genial. El desenlace es muy original.

    08/09/2016