Una paret blau cel

Una paret blau-cel vol fer topar frontalment al públic amb alguns dels valors ètics i morals considerats més importants de la nostra societat i amb uns personatges que ens mostraran com aquests valors poden perdre tot el seu pes en una situació límit. És un thriller tragicòmic cuinat a foc viu amb el toc àcid de l’humor negre, farcit de crítica social i condimentat amb acció i suspens. És ara. És aquí. I també a tot arreu. Podria ser a qualsevol lloc, i qualsevol de nosaltres.

SINOPSI

“Molt bé. Escolta. Estem d’acord en què ja no hi ha marxa enrere. Tots ens hem emmerdat i tots hem fet coses que no volem.”

Una casa en reformes, enmig de la muntanya. És la segona residència d’alguna família adinerada. En Tomàs i en Blai són dos obrers que, en un dia qualsevol, acaben d’arribar a la feina. Però de sobte  se n’adonen que el seu lloc de feina ha estat usurpat per uns intrusos enigmàtics, l’Eva i en Roc. Des d’aquest moment, els valors pels quals creuen regir-se, com la honestedat, la dignitat i la solidaritat, seran profundament qüestionats dins d’una lluita per la supervivència. I ja res tornarà ser igual per a cap d’ells. Ni per a molts altres.

Idioma:
Català
Fitxa artística
Veure fitxa sencera
Enllaç copiat!