Tot el que necessites per anar al teatre

Ultraficción nr. 2 / Los buenos modales

Ultraficción nr. 2 / Los buenos modales

Ultraficción nr. 2 / Los buenos modales de El Conde de Torrefiel és un avançament de la seva pròxima peça, que s’estrena el 2022. Un col·lectiu amb una proposta radicalment innovadora que trenca en les seves creacions la relació entre el text i les imatges plàstiques generades en escena.

Consisteix en una peça performativa en què els intèrprets desenvolupen una partitura d’accions i diàlegs en un ambient enrarit creat per l’artificialitat de les paraules i els moviments, que expandeixen i gasifiquen els significats d’allò que es diu i es fa. La raresa que embolcalla la proposta s’activa mitjançant una infraestructura tècnica composta per dispositius de so instal·lats en l’espai i en el cos dels intèrprets: altaveus, altaveus portàtils, micròfons i telèfons mòbils.

Ultraficción nr. 2 / Los buenos modales es representa al MACBA com a part de Creació i Museus, un cicle de propostes escèniques en el qual artistes de disciplines diverses entren en contacte amb els museus i les institucions culturals de Barcelona i interactuen amb les instal·lacions i els fons dels espais en un seguit de muntatges de teatre, dansa, circ o música.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració