Tot el que necessites per anar al teatre

Tortell Poltrona: Que bèstia!

Tortell Poltrona: Que bèstia!

Tortell Poltrona, un dels clowns catalans de referència, en el seu últim espectacle Que bèstia! rendeix un homenatge als grans pallassos del segle XX. Un tribut als clàssics, als números còmics eterns, als gags que sempre ens fan riure.

Sinopsi

Clowns que ens han deixat un llegat que no marceix. Situacions absurdes i gags que ens fan petar de riure com quan es van crear fa dècades. Un homenatge a aquells personatges fantàstics que van fer riure els nostres avantpassats en què no pot faltar un altre clàssic d’un espectacle de pallassos: la música. Fins i tot el vestuari que llueixen Tortell Poltrona, la Srta.Titat i Bobas està inspirat en els vestits de la famosa nissaga dels anys seixanta dels Germans Martini.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Tortell Poltrona serà el pregoner de les festes de La Mercè 2020

Tortell Poltrona serà el pregoner de les festes de La Mercè 2020

4 setembre 2020

Jaume Mateu Bullich, més conegut per ser el mític pallasso Tortell Poltrona, serà el pregoner de les festes de La Mercè 2020 de Barcelona. Nascut a Barcelona el 7 d’abril […]

El dream team del Cruïlla XXS: una festa de talent local

El dream team del Cruïlla XXS: una festa de talent local

26 juny 2020

T’expliquem qui és qui en l’extensa programació d’arts escèniques del festival d’estiu De zero a cent. El Festival Cruïlla prem l’accelerador per ajudar a reactivar el sector de les arts […]