Tot el que necessites per anar al teatre

Tecnomagos: #wecanhackyou

Tecnomagos: #wecanhackyou

Xavi Cabezas i David Riudor són els Tecnomagos, els primers mags tecnològics a Espanya. Ells són els creadors de Abracadapp (la caixa de màgia del segle XXI) i les seves creacions han estat avalades pel mateix David Copperfield. Després d’haver protagonitzat presentacions per les top marques mundials, arriben al Teatre Borràs amb el seu “live show”.

Els efectes de màgia més trepidants amb Ipads, mòbils, hologrames, làser, realitat virtual, ara a l’abast de tot el públic.Endinsa’t en el seu univers per veure com aquest sorprenent duet de mags emprenedors van a “hackear” el teu pensament sobre la màgia. #WeCanHackYou

ABRACADAPP una app creada pels Tecnomagos, és la primera caixa de màgia del segle XXI. Ja no hauràs de portar mil artilugis de màgia per quedar-te amb els teus amics i familiars. O per lligar, qui sap…?
Aquesta vegada seràs tu qui els deixi fascinats i tot això amb el teu mòbil, amb ABRACADAPP tu ets el que decideixes. La màgia més innovadora a l’abast de tots.

Descarrega’t l’aplicació ABRACADAPP aquí!

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Tecnomagos: millennials que fan màgia amb mòbils, robots, hologrames i realitat virtual

Tecnomagos: millennials que fan màgia amb mòbils, robots, hologrames i realitat virtual

7 setembre 2017

Xavi Cabezas i David Riudor presenten el seu espectacle Tecnomagos al Teatre Borràs, on es podrà veure màgia tecnològica de gran format.  “Els millennials tenim mala imatge, sobretot pel concepte […]