Tot el que necessites per anar al teatre

STRPTS // Episodio 1: Mirlo&Rula

STRPTS // Episodio 1: Mirlo&Rula

EPISODIO 1: MIRLO & RULA és la primera part la sèrie teatral de dos capítols STRPTS, amb la que la companyia CINEMA STICADO explora nous llenguatges narratius entre les arts escèniques i les audiovisuals.

STRPTS és espectacle de cinema en viu (o també teatre multimèdia, o també teatre transmèdia) que combina diferents tècniques teatrals com a objectes, titelles, ombres i actors amb la creació, manipulació i projecció en viu d’imatge i so. La companyia  combina arts visuals, teatrals i performatives amb la creació d’àudio i vídeo en temps real recolzant-se en l’ús de càmeres, micròfons i eines pròpies programades en programari lliure (pure data) per fer pel·lícules en directe i proporcionar a l’espectador una experiència visual i presencial única i sorprenent.

 

Sinopsi

Un home sigilós (Mirlo) i una dona somiadora (Rula) creuaran els seus destins en una fugida inesperada per culpa d’un secret a veus, una fugida tenyida d’intriga i sang en un món en desequilibri amb la natura i els drets socials i impregnat de corrupció política.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració