Tot el que necessites per anar al teatre

Roberto Magro: Silenzio

Roberto Magro: Silenzio

Silenzio parteix d’una reflexió sobre el buit i la seva profunditat i de la recerca d’una relació espacial inèdita entre l’actor de circ i la matèria. Un buit en el qual l’espera i l’absència tenen un pes específic.

Sinopsi

Silenzio dona veu a la realitat de dones que han viscut sempre en silenci, dones forçades al  silenci i capaces de suportar un món dur, hostil, insensible a la seva veu poètica. Una metàfora del nostre temps que té el desig d’estimular la reflexió sobre la importància de la poesia com a acte de llibertat i d’expressió davant de qualsevol situació.

L’italià Roberto Magro és artista, dramaturg, pedagog i director de circ. Té la seva pròpia companyia, Rital Brocante. Va dirigir l’escola de circ Flic a Torí entre 2005 i 2011. Concilia el treball de pedagog amb el de director per a nombrosos artistes i companyies. És l’instigador del Festival Brocante on es reuneixen artistes consagrats i joves. El 2013 assumeix la direcció artística de La Central del Circ. En acabar el seu mandat, torna a la vida nòmada i a la seva feina de creador i pedagog. Imparteix workshops a escoles i centres de creació d’Europa i Amèrica Llatina. 

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració