Tot el que necessites per anar al teatre

Rapunzel

Rapunzel

La història arrenca quan al costat del castell on hi viu la Dama Godel, una antiga vedette reconvertida en bruixa, s’hi instal·la una parella que estan esperant el naixement del seu primer fill… o filla. La Dama Godel que no pot suportar tanta felicitat a prop seu, els hi llença un encanteri que fa que l’Èrika, embarassada a punt de parir, tingui un gran desig pels raves que hi ha al seu hort. Sabent que la Dama Godel mai accedirà a donar-los-hi, el seu marit salta la paret per agafar-los. Però són enxampats per la Guàrdia Reial i condemnats a entregar la filla que estan esperant a la Dama Godel.

Rapunzel, que és així com es diu la nena, creix tancada en una torre sense poder-ne sortir mai. La Dama Godel va a visitar-la pujant i baixant per la llarga trena daurada que Rapunzel té. Un dia, això ho veu el jove Príncep Cristian que s’enfrontarà a la Dama Godel per alliberar a Rapunzel i guanyar-se el seu amor.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració