Tot el que necessites per anar al teatre

EL RÀPID. Un sabater sense follets

EL RÀPID. Un sabater sense follets

Un sabater carregat de romanços explicarà històries que – si no són mentida – deuen ser veritat. La seva feina li permet fer volar coloms, i per això s’empatolla vivències que potser no li han passat mai…o potser sí.

Assegura que, fa temps, un ogre li va encarregar unes noves botes de Set Llegües sota l’amenaça de ser cruspit si no les feia en una setmana. Assegura que, precisament, aquella va ser la setmana de més feina de tota la seva vida: sa Majestat el Rei li va portar les 12 sabatetes de les seves 12 filletes, un pallasso li va demanar d’encongir les seves sabates i un gat molt ben calçat va voler unes botes noves. Li hagués agradat que els follets existissin per tenir ajuda, però això només passa als contes.
És clar que…si pensem que la vida és un conte…aleshores tot és possible, oi?

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*

Valoració espectadors
  • Edu Alcaniz
    Edu Alcaniz

    El espectaculo es para pasar el rato, tiene algunos momentos de musica, que son algo “out of context” pero la idea esta curiosa, los ninyos en varios momentos se rien y la duracion es 50 min approx.
    Las marionetas son chulas.

    23/10/2016