Tot el que necessites per anar al teatre

Poulette Crevette

Poulette Crevette

Aquesta història, que s’adreça als més petits, transcorre dins d’un tancat que fa de galliner. Els infants hi entraran acompanyats per les actrius, i els adults els contemplareu des de fora. Amb música, teatre i un divertit llenguatge inventat, propi de les gallines, podran compartir els problemes de la “gallineta”, que és diferent de les altres, i ajudar-la a trobar un lloc entre el grup.
És una història plena d’humor i de suspens que parla d’altres capacitats, de la diferència, del respecte i de la comprensió, i dona sentit a les paraules viure junts. En un món en què les diferències són cada vegada menys acceptades, és fonamental defensar els valors de l’empatia, el respecte i l’escolta, i aprendre a conviure des de les primeres edats.

Espectacle de 30 minuts + taller d’elaboració de gallinetes

Sinopsi

Poulette Crevette és una gallineta que no acaba d’encaixar entre les altres perquè no parla. Amb l’ajut de la seva mare —i amb música, humor i empatia— tot el galliner aprendrem a viure junts.

I després de la funció, podeu participar en un taller d’elaboració de gallinetes que us podreu endur a casa!

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
El Teatre Lliure aposta per una tardor amb programació presencial i virtual

El Teatre Lliure aposta per una tardor amb programació presencial i virtual

16 setembre 2020

El Teatre Lliure ha presentat la programació de tardor de la Temporada 20-21. El director del teatre, Juan Carlos Martel Bayod, ha explicat que la seva aposta és “valenta i […]