Tot el que necessites per anar al teatre

Pol 3.14: Gira intermitente

Pol 3.14: Gira intermitente

Gira Intermitente de POL 3.14, un concert irrepetible arriba a Barcelona. Un esperit lliure i amb talent amb una sòlida carrera musical. El seu estil únic és sinònim d’una diversa col·lecció de melodies i composicions, que ja s’estan guanyant l’aplaudiment de públic i la crítica. Música pop amb personalitat, cançons que van de l’intimisme a l’nervi èpic.

Sinopsi

El madrileny POL 3.14 ha construït una sòlida carrera musical que comença el 2010.
Hi havia estudiat periodisme i va exercir durant un temps, però la passió per compondre el va portar a dedicar-se plenament a la recerca del seu lloc en el panorama musical. Va començar a tocar la guitarra després d’escoltar en un concert una cançó d’Antonio Vega. Va començar tocant als bars i locals madrilenys, i posteriorment, va començar a compondre les seves pròpies cançons.

El llançament del seu primer disc, ‘Pol 3.14’ (2010), el va situar a la part alta de l’panorama de moment: va ser l’entrada més forta d’un artista novell en les llistes de vendes, la seva música va formar part de l’exitosa sèrie de televisió ‘Los hombres de Paco’ i estava present en les principals emissores de ràdio. A aquest disc li van seguir ‘Jóvenes Eternamente’ (2012), ‘Solo’ (2014) i el seu quart àlbum, ‘Conexiones Artificiales’ (2019). Aquest últim disc li assenyala definitivament com una realitat del seu temps, amb el mar com a fil conductor, sent la necessitat de tornar a l’essencial, acceptar els errors de l’passat i avançar cap endavant amb pas ferm. El 2020 ens sorprendria amb la inesperada col·laboració de Cepeda en una nova versió de l’clàssic ‘Bipolar’, que va resultar ser tot un èxit, posicionant-se en el # 1 de itunes en les seves primeres hores.

POL 3.14 és música pop amb personalitat, cançons que van de l’intimisme a l’nervi èpic, melodies tristes i alegres a el mateix temps, són el seu característic segell d’identitat. Una finestra a l’esperança que deixa una agradable sensació de felicitat.
La seva música a acompanyat pel·lícules com “A tres metros sobre el cielo” i sèries com ‘El Barco’ o ‘Los hombres de Paco’.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració