Tot el que necessites per anar al teatre

Pinocchio. El naixement de l'actor

Pinocchio. El naixement de l'actor

Pinocchio – El naixement de l’actor és una obra de teatre oníric i gestual inspirada en el clàssic de Carlo Collodi “Le avventure di Pinocchio” amb una notable influència de la dansa butoh. Dirigida i interpretada per Orland Verdú, la peça incursiona en la vida de Pinotxo com a representació de l’ésser humà alienat de la seva pròpia llibertat a la recerca del seu “jo” real. La peça és un poema visual i imaginal amb un treball corporal i físic exigent i transformador.

Pinocchio és una crida a caminar de la mà del nostre NEN intern. A renèixer en un món fet de titelles que esperen el moment per tornar a la vida

Sinopsi

Quin cor hi ha en un ninot? Potser el sistema econòmic aboca a l’individu a una infantilització cada vegada més gran? Cultura d’entreteniment i diversió. Educació d’ensinistrament i resultats baixos. Resignació i anestèsia emocional o poca resistència a la frustració. Exaltació de l’hedonisme i l’utilitarisme. Mercantilització de les relacions. Tot s’hi val.

La societat esdevé lentament un teatre de titelles per al públic adormit en la primera fila de la caverna platònica. Les ombres que es mouen en la paret no són reals. Però l’ésser humà necessita creure desesperadament en aquesta il·lusió. Fins que una de les titelles s’adona que és una titella. Aquesta és la història de Pinotxo. Aquest és el naixement de l’actor.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració