Tot el que necessites per anar al teatre

Piccolo circ de fil

Piccolo circ de fil

La Cia. Antonella d’Ascenzi presenta Piccolo circ de fil, un espectacle de dansa, vídeo, titelles, teatre gestual i d’objectes, que ens recorda com es juga amb la fantasia per transformar el món que ens envolta.

 

 

Sinopsi

Aquesta història comença des del final, quan el Circ tanca i l’única aprenenta-marioneta que s’ha quedat – o que ha estat oblidada – dedica el seu temps a netejar i posar en ordre el Piccolo Circ. Amb una mica de fantasia transformarà les ocupacions més avorrides en meravellosos jocs, danses i històries que recorreran les aventures del Piccolo Circo pel món, fins a arribar al seu somni d’arribar a ser funámbulista… És un món que té una rutina fora de les regles comunes dins d’una arquitectura poètica, grotesca, irònica.

Objectes quotidians s’animaran i es convertiran en personatges, en un joc que recorda la capacitat que només tenen els nens de transformar el món que els envolta en un joc de la fantasia.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*
Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració