Tot el que necessites per anar al teatre

Peter Pan

Peter Pan

Peter Pan és una proposta de teatre familiar protagonitzada per un nen de deu anys que mai creix, i que odia el món dels adults. Wendy, Campanilla, els pirates, i el país de Mai Més en aquesta adaptació de la mítica història d’aventures.

Sinopsi

Peter Pan arriba a casa de la Wendy Darling i la convida a viatjar al país de Mai més perquè expliqui contes a nens perduts i que sigui la seva mare. Wendy aprèn a volar seguint les explicacions de Peter i viatgen Cap al país de Mai més, on es troba amb els altres nens perduts, el capità Garfi i els pirates.
Els nens perduts reben amb entusiasme a Wendy, que veuen en ella una mare, però Campaneta es posa gelosa i es burla d’ella. Wendy comença a enyorar la seva mare i vol tornar a casa. Convida a Nens Perduts a viure a casa seva, però Peter no vol anar, perquè vol continuar sent un nen i divertir-se. Els pirates descobreixen que els Nens Perduts han trobat a una mare. Decideixen segrestar-la i convertir-la en la seva mare. Quan els nens i Wendy se’n van a casa, Garfi els captura. Campaneta aconsegueix avisar a Peter que va a alliberar-los. Peter i Garfi lluiten i Peter lliura Garfi al Cocodril. Wendy torna a casa amb els nens. Peter Pan i Campaneta es queden a Mai més per córrer centenars d’aventures.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats