Tot el que necessites per anar al teatre

Núria Guiu: Spiritual Boyfriends

A partir de 8,00€
Comprar Entrades
Núria Guiu: Spiritual Boyfriends

Spiritual Boyfriends és una peça de Núria Guiu sobre la relació entre el cos i el poder, que parteix dels moviments del ioga: una indústria poderosa que és a la vegada un símbol de l’esperitiualitat dels nostres temps.

Sinopsi

Núria Guiu examina la pràctica del ioga i la converteix en objecte d’una recerca documental i iconogràfica sobre la creació de les postures que coneixem a Occident i de quina manera imposen als nostres cossos rols, normes i estructures de poder en crear una cultura de l’autodisciplina, la salut i la bellesa.
Es tracta de saber com és que una pràctica especialment relacionada amb el món interior i espiritual ha acabat convertida en una gran indústria, i de quina manera, avui, les tecnologies digitals permeten continuar difonent aquesta pràctica que hibrida la cultura índia i disciplines físiques d’origen occidental. I és que la digitalització dels nostres temps té un paper destacat en la construcció dels nostres cossos i, especialment, en la construcció de la mirada que projectem sobre aquests. De la mateixa manera, influeix en el nostre imaginari privat en relació amb l’espiritualitat o amb les relacions amoroses que mantenim.

 

Núria Guiu és ballarina i coreògrafa sortida de l’Institut del Teatre que va formar part d’IT Dansa, però que també va ballar amb companyies internacionals del prestigi del Cullberg Ballet, la Batsheva Dance Company, la Jasmin Vardimon Company, La Veronal o la Compagnie Gisèle Vienne. Guiu s’ha d’endinsat en la creació dels seus propis espectacles amb peces com La muda i Portal, un solo creat en col·laboració amb el músic noruec Gisle Martens Meyer.

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració