Tot el que necessites per anar al teatre

No gravity dance Company: De l'infern al paradís

No gravity dance Company: De l'infern al paradís

La companyia italiania No gravity dance company presenta De l’infern al paradís, un espectacle sorprenent de dansa aèria i acrobàcia inspirat en l’obra de Dante Alighieri.

SINOPSI

Inspirat en la Divina Comèdia, aquest espectacle de dansa aèria és un resum de la cèlebre obra de Dante Alighieri. Emiliano Pellisari basa el seu treball en el somni de l’home de volar i de comprendre l’univers. El seu estil personal s’inspira en estudis previs del teatre grec i del Renaixement i en la seva passió pels invents mecànics. Pellisari dissenya espectacles difícils de classificar, on l’estètica es barreja amb la dansa i l’acrobàcia.

Els seus intèrprets semblen sorgir de quadres antics per prendre vida a través de sorprenents efectes i jocs de llums. L’espectacle es compon de tretze quadres que fan viatjar l’espectador als tres mons de Dante: tres universos estètics i sonors diferents. En els 90 minuts que dura l’espectacle, els ballarins-acròbates d’aquesta companyia romana captiven i transporten el públic a un univers poètic i suggestiu, un lloc de l’ànima i de la fantasia on la llei de la gravetat ja no els regeix.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració