Nina

Nina, de la Cia. Fil d’arena, és un espectacle de dansa teatre per a tota la família que ens parla de la nostra essència i força per canviar el color del món.

Sinopsi

La protagonista d’aquest espectacle, la Nina, és una nena curiosa i desperta, i irreverent a la seva manera. L’obra descriu el viatge de la Nina cap a la pèrdua de la seua essència. La protagonista es va convertint durant l’espectacle en una nina de porcellana, com a metàfora de la nena “perfecta”, a mesura que es troba amb diferents personatges, que representen el conjunt de la societat. Primer la seva mare, després l’escola i finalment un príncep blanc. Una metàfora de com no hem de perdre mai la nostra música interior.

Fil d’Arena és una companyia de dansa teatre formada el 2011 que està composta per quatre dones que treballen la creació de manera col·lectiva, un segell que defineix el seu treball. En els processos creatius, cadascuna posa les seves millors habilitats artístiques, personals i professionals per dur a terme projectes transformadors i multidisciplinaris.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Privacidad*
Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració