A partir de 10,00€
Comprar Entrades

N9U espectacle de creació des de l’arrel, proposa un viatge per l’aprenentatge, des de l’arrel i la terra, creixent amb força i vivint cada instant, perquè tot allò que ens vingui de N9u, no ens faci mai por.

Sinopsi

Surts del ventre de la mare, encara no has obert els ulls i ja reps informació que et condiciona. Un n9u món està per descobrir.

Els pares i mares, els formadors i formadores i  la societat en general tenim  el deure de la responsabilitat cap aquest nadó perquè rebi una formació, lliure i plena.

Donem eines perquè, quan comenci a caminar tingui uns valors a on poder sostenir-se.

Esperit crític, aprendre a compartir, a tolerar, a respectar i sobretot a estimar i a obrir bé els ulls per tenir una mirada que englobi  360º per engolir en cada moment tot el que li vingui de n9u.

És també una manera de fer, de treballar en grup i en equip. Com en l’era de la individualització de l’ésser humà, nosaltres volem fer valdre la necessitat, cada vegada més forta de compartir per créixer i respectar per ser respectat d’aquesta manera ens adonarem que només produint en equip és com podem enfrontar-nos als nous reptes que durant la vida ens anirem trobant.

N9U és un camí, un camí que comences sol, però que només acompanyat agafarà tot el sentit.

N9U és un camí de vida cap a la descoberta on tot està per descobrir.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració