Tot el que necessites per anar al teatre

MiraMiró

MiraMiró és un espectacle de dansa i animació de vídeo per als més petits, nascut de l’univers de Joan Miró.

Una selecció de la seva obra gràfica emmarca la peça. Els colors vius, les formes geomètriques i l’aparent capacitat d’adaptació de les “figures i personatges” estimulen la fantasia, suggerint que tot és possible. Com per art de màgia les pintures adquireixen vida, transportant-nos a un cosmo-univers imaginari: una aventura plena de descobriments i  sorpreses.

MiraMiró vol fomentar la fantasia i la curiositat dels més petits, tractant valors com ara l’amistat i l’acceptació de la diferència.

Companyia BAAL

La companyia Baal, que va ser fundada l’any 2013 per la ballarina, performer i creadora Catalina Carrasco i el científic, tecnòleg i performer Gaspar Morey, fa servir un llenguatge que fuig dels convencionalismes. La seva primera creació, Travelling to Nowhere, va guanyar el VI certamen CENIT com a millor espectacle de recerca teatral i ha fet gires per Espanya, Alemanya, França, Grècia, Mèxic i Corea. En aquesta peça compten amb l’animació de vídeo a càrrec d’Adri Bonsai, que el 2018 va rebre un premi Goya pel millor curt d’animació.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració