Tot el que necessites per anar al teatre

Manu Sánchez: El buen dictador

Manu Sánchez: El buen dictador

Manu Sánchez tanca la seva trilogia monarquia-església-estat amb una nova comèdia teatral: El buen dictador, en un míting definitiu convertit en el més pintoresc, divertit i musical dels espectacles.

Després de les seves anteriors comèdies teatrals, ‘El Rey Solo. Mi reino por un puchero’ i ‘El Último Santo’, obres amb què ha aconseguit reunir més de 150.000 espectadors, Manu Sánchez continua recollint nombrosos èxits a taquilla amb El buen dictador.

L’humorista i actor té un clar objectiu amb cadascuna de les seves obres: “que la gent es vagi riguda i pensada a casa” després d’assistir a qualsevol de les seves funcions, i precisament en aquesta línia contínua amb aquest nou espectacle.

Sinopsi

Quan la majoria falla, tot trontolla, de tot es dubta i es perd l’esperança. Apareix el que tot ho pot. El líder suprem. La solució definitiva. El buen dictador que donarà el cop a la taula i, tot i que a ell li faci mal el doble, per fi actuarà com Déu mana.

Video

Valoració espectadors
  • Augusto

    Si l’objectiu era fer riure i pensar, llavors missió complerta amb escreix. És un espectacle molt intel·ligent i divertit. Ens ha encantat a tot el grup que vam ser

    16/06/2019