Tot el que necessites per anar al teatre

Cia. Màgic Txema: Txema the postman

Cia. Màgic Txema: Txema the postman

Txema, the postman és un espectacle de màgia teatralitzada, visual i creativa per a tots els públics.

Un espectacle musical i participatiu, on s’explica una història amb un nou estil de màgia molt personal, on es barregen disciplines com el mim, el clown i, per descomptat, la màgia.

El vestuari, la il·luminació i l’escenografia estan especialment dissenyats per aquest espectacle. La banda sonora és original i els efectes d’il·lusionisme estan fabricats amb exclusivitat.

Sinopsi

La fantàstica història d’un sobre que amaga màgia. En Txema el carter ja ha arribat! I té correspondència per entregar. Diuen que és l’únic carter que ha repartit cartes en més de vint països dels cinc continents. Ha entregat paquets a la Reina d’Anglaterra, al Papa i a un president de la Casa Blanca.

Viatja sol, tot i que sempre l’acompanyen la seva gorra, la seva cartera i un mocador. Distribueix tot el que té destinatari. Però avui, en finalitzar la jornada, se’n adona que té un paquet sense adreça ni remitent.

No sap per a qui és. Què hauria de fer? Decideix obrir-lo i descobrir que conté. Hi ha diferents objectes que li presenten situacions inexplicables. No podia pas sospitar aquest matí tot el que li passaria amb aquest paquet sense propietari. Aconseguirà fer-lo arribar al seu enigmàtic destinatari?

Video
Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració