Tot el que necessites per anar al teatre

LivingNEPAL

LivingNEPAL és una associació sense ànim de lucre nascuda a Barcelona el 12 de maig de 2015.
Som Sara Pavone i Pol Ferrús, dos supervivents del terratrèmol de magnitud 7,8 el 25 d’abril a Nepal, i Mar Estartús, una amiga viatgera.
Al moment de la catàstrofe, estàvem separats en dues àrees diferents de la vall de Langtang per fer una excursió. La vall de Langtang està a uns 150km de la capital, Kàtmandu. Quan la terra va començar a tremolar, vam haver de refugiar-nos en zones segures però aïllades. Sense notícies l’un de l’altre, on acabem refugiats amb els vilatans i altres turistes en pobles destruïts. Esperem més de 6 dies a ser evacuats en un helicòpter primer a Dunche i després a Kàtmandu i poder retrobar-nos.
Vam fundar LivingNEPAL per agraïr al poble del Nepal la fraternitat, amor i generositat que ens van regalar. Fins i tot durant els moments més difícils del terratrèmol, ens van donar la benvinguda i ens van tractar amb la solidaritat i l’hospitalitat que els caracteritza. Van compartir amb nosaltres, els estrangers, tot el que quedava: aliments, aigua, mantes i materials per construir refugis.
Presentem la primera gala de Microteatre solidària a la Nau Ivanow de Barcelona amb tres obres de microteatre i un concert de cloenda per a que passeu una bona estona i a més constribuiu a la reconstrucció d’una nova escola al Nepal.
Obres que es representaran:
FLORES SECAS, amb Mireia Rey i Marta Codina
PER TU M’ENAMORARIA, amb Míriam Martí i Raül Tortosa
TÚNEL DEL TERROR, amb Anita Martín i Nicolàs Queraltó
Concert de cloenda amb CMS TRIO.

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració