Tot el que necessites per anar al teatre

LadyBug: Miraculous

Per primera vegada a Europa Ladybug creua la pantalla per arribar als escenaris! El debut en viu dels personatges de Marinette Dupain, Ladybug, i Adrien Agrest, Cat Noir, compta amb la participació de Jeremy Zag, un dels principals artífexs de la sèrie francesa que triomfa a tot el món i que ha creat un guió i unes partitures originals per a aquest espectacle.

Es tracta d’una producció que permetrà veure a Ladybug com mai abans s’havia vist fora de la televisió: amb més de vint personatges en acció, vols escènics, pantalles led, moments màgics i l’esperada transformació de Marinette a la superheroïna a la qual tots els nens i nenes adoren.

  • Els nens nascuts després l’1 de juliol de 2017 no necessiten pagar entrada però tampoc podran ocupar un seient.
  • Obertura de portes aproximadament una hora abans de l’inici de l’espectacle.
  • Hem habilitat consignes gratuïtes per a carrets de bebè, ja que no poden accedir a la zona de seients.
  • Mobilitat reduïda: En tots els nostres espectacles disposem de zones destinades a persones que posseeixin algun tipus de mobilitat reduïda. Aquestes zones tenen un preu diferent (depenent del recinte en cada ciutat) i únicament poden accedir la persona amb mobilitat reduïda i un acompanyant. Recorda que no pots adquirir entrades de mobilitat reduïda si no tens problemes de mobilitat.
  • Menors d’edat: Els menors de 16 anys no poden accedir al recinte sense un adult responsable. Els menors compresos d’entre 16 i 18 anys, hauran d’acudir amb una autorització signada pel seu Pare / Mare o Tutor a càrrec, d’acord poden assistir sols. En cas de no complir amb el que s’ha esmentat, l’organització es reserva el dret a denegar l’entrada al recinte.

Cada mes enviem un correu amb les novetats, recomanacions, promocions, concursos i notícies només de teatre familiar. Vols rebre’l?

Newsletter*
Privacidad*

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració